Nieuw bij Vervat: Opblaasbare Inflair Loungeset

Published : 2017-02-24 17:01:58
Categories : Nieuwtjes

Afgelopen week hebben we deze gloednieuwe bank binnen gekregen. Een complete loungeset die erg handig is voor de camping of een balkon. Waarom?
De loungekussens zijn namelijk opblaasbaar en het frame voor de bank is demontabel. De complete bank past in een weekendtas!

Zo is de bank compact om mee te nemen of op te bergen! Hoe fijn is het om op uw seizoensplaats een ruime bank in de tent te hebben?! Als u de tent afbreekt aan het einde van het seizoen neemt u ook gewoon de bank mee in de auto!

Inflair in een tent


Maar dus ook ideaal voor kleinere huizen, waar wel een balkon is om zomers van de zon te genieten, maar niet de ruimte om de loungeset 's winters op te bergen. Voor een weekendtas is immers altijd wel een plekje te vinden.

Inflair in tas

De kussens zijn zeer stevig en UV bestendig dus zullen niet snel verkleuren. Bovendien zijn de kussens gewoon te wassen in de wasmachine op 40 graden en eventueel zelfs weer netjes glad te strijken! Het totale gewicht van de set is nog geen 36 kilo.
Verkrijgbaar in 3 kleuren; Blauw, lichtgrijs en beige.

Inflair blauwInflair beige

De opstelling van de set is flexibel, er zijn tot 20 verschillende opstellingen te maken met de loungeset. U kunt dus de voor u perfecte situatie creëren!

U kunt de Loungeset bij ons in de showroom komen bekijken, we hebben hem namelijk zelf ook opgezet. En eerlijk is eerlijk, hij zit heerlijk!

Inflair bij Vervat

Related products

Share this content

You must be registered

Clic here to register

Add a comment

  • b59785eb7a5804766ec722e67d5f3f5e.jpg
Melding sluiten

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.