Nieuwbouw Update: Het gebouw nadert oplevering!

Published : 2017-04-04 11:51:54
Categories : Nieuwbouw Vervat.

Na de laatste update is er erg veel gebeurd aan de Stadionweg. De deuren en ramen zijn geplaatst en hiermee is het pand min of meer dicht! Over enkele weken wordt het gebouw opgeleverd en kunnen we zelf binnen aan de slag met de verdere inrichting!

Hieronder een afbeelding met de pui aan de voorzijde. Het is de bedoeling dat de lange ramen aan de rechterkant van de foto ruimte gaan bieden aan twee etalages. Achter die etalages komt de nieuwe outdoor afdeling met kleding, schoenen en rugzakken!
Etalage

De ingang is inmiddels ook af en duidelijk is te zien dat het een lekkere brede ingang. Als u na het doorgaan van de deur straks rechtsaf loopt, loopt u direct de winkel in.Ingang winkel

Boven de ingang komt een groot bord met ons logo, zodat u direct ziet waar u naar binnen moet... De deuren staan alvast open!

De trappen naar de eerste verdieping zijn inmiddels ook al geplaatst:

De trap

Er staan twee van deze prachtige robuuste trappen in de winkel. Tevens kunt u straks met een lift naar boven. Op de eerste verdieping vind u straks de tenten, de tentaccessoires, onze vernieuwde horeca en de kinderspeelhoek!

Tentenafdeling

Hierboven een blik op de tentenafdeling met aan de achterkant het magazijn, waar we weer veel voortenten en tenten op voorraad zullen hebben!

Overzicht

Hierboven een foto met wat meer overzicht. U kijkt hier vanaf de begane grond in de richting van de ingang. Op de eerste verdieping, rechtdoor, komt straks de vernieuwde horeca waar u straks in alle rust kunt genieten van een kopje koffie of natuurlijk een vers broodje bal!

Op de foto hieronder zijn we weer beland bij de ingang, maar dan vanaf de eerste verdieping gezien. Ook heeft u hier weer zicht op de horeca en de fraaie trap. 

De ingang van bovenaf

Het einde van de bouw is in zicht! Wij hebben heel veel zin om aan de slag te gaan in dit fraaie nieuwe gebouw en hopen dat u ook niet kunt wachten om te komen kijken!

Over een week volgt weer een nieuwe update! De veranderingen volgen elkaar snel op, dus we kunnen snel weer wat moois laten zien!

Share this content

You must be registered

Clic here to register

Add a comment

  • b59785eb7a5804766ec722e67d5f3f5e.jpg
Melding sluiten

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.