Nieuwbouw Vervat: Het begint op te schieten

Published : 2017-02-23 15:52:19
Categories : Nieuwbouw Vervat.

Het is inmiddels al bijna maart, nog zo'n drie maanden voor de opening van onze prachtige nieuwe winkel. Hoog tijd voor weer een nieuwe update over de voortgang van de bouw van onze nieuwe winkel. Het gaat namelijk erg hard nu de staalconstructie staat.


De verdiepingsvloer is geplaatst. Dit was een waar kunststukje, want de vloerdelen zijn 15 meter lang, de maximale overspanning! Een kraan heeft de betonnen delen een voor een op de staalconstructie gelegd en aangesloten. Door de grote overspanning van de delen staan er in het pand zo min mogelijk stalen binten (staanders) zodat de ruimte zo open mogelijk blijft!
Verdiepingsvloer

Na het leggen van de verdiepingsvloer is gestart met het aanbrengen van de wanden. Het onderste deel van het gebouw is opgebouwd uit betonnen panelen met een hoogte van ongeveer 3 meter. Hierboven wordt plaatmateriaal bevestigd met een donkere glanzende kleur wat een zeer bijzonder effect geeft als de zon erop schijnt!

Wanden

Plaatsen van het dak
Het dak is inmiddels ook gelegd zoals u hierboven kunt zien en hiermee is onze nieuwe winkel zo goed als dicht rondom. Oftewel zoals de aannemer zou zeggen; "De doos is dicht!"

Tot slot willen we graag een impressie delen van het uiteindelijke resultaat. In de impressie staat u op de eerste verdieping waar onder andere de tenten komen te staan. U kijkt in de richting van de ingang. Beneden kijkt u op de kleding en outdoor afdeling en de glazen lift is duidelijk te zien. Uiteraard is dit niet de exacte afspiegeling van hoe de winkel er straks uit komt te zien, maar het geeft zeker een goede indruk. Verdere details bewaren we graag nog even...

3D Impressie Winkel

Share this content

You must be registered

Clic here to register

Add a comment

  • b59785eb7a5804766ec722e67d5f3f5e.jpg
Melding sluiten

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.