Ruilen en retourneren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een product om wat voor reden dan ook niet is wat u ervan had verwacht. Daarom maken wij er geen enkel probleem van als u een product wilt ruilen of retourneren.

Product(en) gekocht in de winkel

Producten die u bij ons in de winkel heeft gekocht kunt u binnen 8 dagen, ongebruikt en in de originele verpakking, terugbrengen. U ontvangt dan direct uw geld terug.
Is de termijn van 8 dagen al verlopen, dan ontvangt u bij ruilen of retourneren binnen 30 dagen een tegoedbon. Deze tegoedbon is onbeperkt houdbaar.

Product(en) gekocht via onze webshop

Hoe werkt het?

Normaal gesproken ontvangt u bij uw bestelling een retourformulier. Het is belangrijk om dit formulier in te vullen en mee te sturen met het product* dat u retour stuurt.
Heeft u per ongeluk geen formulier ontvangen (ook wij vergeten wel eens wat) dan kunt u het formulier hieronder downloaden en uitprinten!

Retourformulier

Zodra we de producten hebben ontvangen sturen we u een ontvangstbevestiging.
Ruilen: we sturen u zo snel mogelijk het gewenste product toe. Na de ontvangstbevestiging heeft u meestal de volgende werkdag al het gewenste artikel in huis.
Retourneren: We streven ernaar u het bedrag zo snel mogelijk weer terug te betalen, dit duurt meestal 1 tot 5 werkdagen.

 

*Let op: Voortenten en luifels.

Voor voortenten en luifels gelden aangepaste voorwaarden. Natuurlijk kunt u ook een voor(tent) of luifel die u online heeft besteld retour sturen. Als deze ongebruikt in de originele verpakking zit is dit geen probleem.

Verkeerde maat.
Voortenten en luifels worden in verschillende maatvoeringen gemaakt, bijpassend bij de verschillende caravans. Als u niet zeker bent van de juiste maatvoering voor uw caravan dan is het altijd verstandig om contact op te nemen met onze afdeling tenten en u te laten adviseren over de juiste maat.
Contact

Als de voortent of luifel gepast is aan de caravan en niet de juiste maat blijkt te zijn, dan kunnen we deze alleen kosteloos ruilen of terugnemen wanneer wij u deze maat hebben geadviseerd. Anders zijn we genoodzaakt om 10% van de aankoopprijs af te halen, dit omdat wij de voortent of luifel nadat deze aan de caravan gepast is, ook met 10% korting moeten verkopen. (vaak blijft er vet aan de pees zitten of blijft er toch zand, gras of aarde tussen de voortent of luifel zitten)

Toch een verkeerde maat? Neemt u contact op met onze tentafdeling!
Contact


Melding sluiten

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.