Verzending en bezorging

Levertijd
Normaal gesproken heeft u de artikelen die u bij ons in de webshop besteld binnen 2 werkdagen in huis, vanaf het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. In het geval dat we dit niet halen nemen we contact met u op, telefonisch of via de mail.
Bestellingen die vrijdag of in het weekend worden gedaan worden op dinsdag bij u bezorgd.

Verzenden en afhalen
U heeft de keuze om een bestelling in de webshop bij u thuis te laten bezorgen of af te komen halen bij ons in de winkel. In beide gevallen dient de bestelling volledig betaald te zijn.
Als u de bestelling wilt komen ophalen in de winkel ontvangt u van ons een bevestiging en een bericht dat uw bestelling klaar ligt om op te komen halen. Neemt u bij het afhalen in de winkel om verwarring te voorkomen altijd uw bestelbevestiging mee.

Verzendkosten
Voor bestellingen tot €25,- vragen wij verzendkosten. Deze verzendkosten bedragen €6,95 per bestelling. Komt de totale waarde van de bestelling boven de €25,- dan is de verzending gratis.
Dit geldt ook voor onze klanten uit België.

Uw pakket online volgen
Zodra uw pakket ons magazijn heeft verlaten en is in gescand bij onze vervoerder PostNL ontvangt u een mail met een track&trace code, zo kunt u uw pakket volgen en het verwachte bezorgmoment zien.
Het kan gebeuren dat uw pakket rechtstreeks van de fabrikant wordt verstuurd. Hiervoor kunnen we helaas geen track&trace code sturen. U ontvangt wel een verzendbevestiging zodra we uw bestelling hebben verwerkt. 


Melding sluiten

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.