Onze winkel

De kampeerspecialist van Rotterdam!
Aan de Stadionweg in Rotterdam vind u onze gloednieuwe winkel van 5000m² aan kampeerbeleving en is hiermee dé kampeerspecialist van Rotterdam. Onze winkel onderscheidt zich door de overzichtelijkheid en een zeer compleet assortiment in kamperen en vrije tijd. De winkel heeft een ruime entree en is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond alle artikelen die met kamperen te maken hebben en op de 1e verdieping vindt u onze tentenafdeling.
Naast onze kampeercollectie hebben we ook een zeer grote kleding – en outdoorafdeling, alles om uw balkon aan te kleden en bijvoorbeeld vele artikelen voor op het strand of in de tuin.
In de winter wordt een gedeelte van onze winkel omgetoverd in een sfeervolle kerstmarkt.

Dagje uit.
Een bezoek aan onze winkel is voor veel klanten een dagje uit. Vandaar dat u bij ons rustig kunt genieten van een kopje koffie of een broodje in onze Eettent op de eerste verdieping.

Eettent

Kinderen
Aan de kinderen is ook gedacht; voor de kleinsten is er de Speeltent, hier kan worden geknutseld, gespeeld of TV worden gekeken.
De oudere jeugd kan, net als op de camping, tafeltennissen, batmintonnen of gewoon lekker onderuit in de loungekussens.

 

Waar vind u ons?
U vindt ons aan de Stadionweg 33d in Rotterdam, min of meer op dezelfde plek waar de oude panden van Vervat hebben gestaan voor de nieuwbouw. Het geheel ziet er alleen logischerwijs heel anders uit. Onze winkel bevindt zich in een soort hof, waar behalve onze winkel, ook de Praxis, Kwantum, Keukenkampioen en Wooning een vestiging hebben. In onze winkelruimte is er bovendien een kleine ruimte gereserveerd voor Halfords. 


Melding sluiten

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.