Nieuws 

1-1-2018 - Gelukkig nieuwjaar!
We willen u graag de beste wensen voor het nieuwe jaar wensen. 
Tevens willen we u graag alvast van harte uitnodigen voor onze kampeerbeurs op 10 en 11 februari.

28-11-2017 - Start kerstbomenverkoop
Voor het eerst zijn er kerstbomen te koop bij Vervat. Op het parkeerterrein voor de ingang verkopen we diverse kerstbomen, van gezaagde Nordmannen tot kleine Blauwsparren van 90 cm in pot.

30-10-2017 - Nieuwe look site Vervat
Onze website heeft een hele nieuwe en frisse look gekregen. Zo is de site wat overzichtelijker en kunt u alles hopelijk iets makkelijk ook online bij ons vinden. We zijn nog steeds continue bezig om de site te verbeteren en producten toe te voegen, want helaas geldt nog steeds dat we in de winkel meer producten aan te bieden hebben dan online!

21-10-2017 - Nomad Fabrieksverkoop
Start van de Nomad Fabrieksverkoop. In samenwerking met Nomad is een gedeelte van de winkel aangevuld met zeer veel zeer voordelige Nomad items. Denk aan jassen, vesten, broeken, sokken, maar ook slaapmatten, slaapzakken en een groot aantal rugzakken.
Deze artikelen zijn alleen in de winkel te krijgen en niet in onze webshop te zien, kom dus snel een kijkje nemen en profiteer ook!

20-10-2017 - Start inschrijving Kampeerbeurs Rotterdam
Na een bezoek aan diverse campings op de Kampeer-en Caravan Jaarbeurs in Utrecht en veel contact met leveranciers is de inschrijving voor onze kampeerbeurs met Camping Info Markt op 10 en 11 februari 2018 officieel geopend!
>link

12-10-2017 - Kerstbomen besteld
Naast alle kerstballen, slingers en lichtjes gaan we dit jaar ook echte kerstbomen verkopen! De collectie is uitgezocht en besteld. De bomen zullen worden verkocht op het parkeerterrein voor de deur van Vervat. Gezaagde bomen, bomen in pot, kunstbomen. Voor kerstbomen naar Vervat!    

3-9-2017 - Bezoek Beurzen Duitsland
Onze inkopers hebben dit weekend in Duitsland de Caravansalon in Düsseldorf en de Spoga in Keulen bezocht. Op zoek naar de nieuwste producten en trends!

26-5-2017 - Opening nieuwe winkel
Opening van de nieuwe winkel aan de Stadionweg. De dag waar we zo lang op hebben gewacht en hard voor hebben gewerkt.. Eindelijk kunnen we u de nieuwe winkel laten zien, wij zijn trots en zeer blij met het resultaat en zijn benieuwd wat u ervan vindt!
>link


Melding sluiten

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.