Wij zoeken nieuwe collega's!

Vacatures:

Winkelmedewerker en verkoper Tentafdeling

Heb jij altijd op Lowlands als een van de weinige je pop-up tent op kunnen vouwen? Wist jij vroeger al beter dan je ouders hoe de voortent opgebouwd moest worden? Sliep jij vroeger ook liever in een tent in de tuin dan in je eigen bed? Dan zoeken we jou voor onze tentafdeling!

Voor onze tentafdeling zijn we namelijk op zoek naar een nieuwe collega die het leuk vindt om onze klanten te adviseren bij de aanschaf van een nieuwe tent. Verder is het belangrijk om de afdeling netjes en up to date te houden, dus behoort het aanvullen van de voorraden behoort ook tot je taken.

Winkelmedewerker en verkoper Kleding en Schoenen Afdeling

Loop jij liever op Vibram zolen dan op de nieuwste sneakers? Houd je ervan om wandelingen in de natuur te maken? Voel jij je thuis in een soft-shell met daar onder een base-layer en trui? Dan ben jij onze ideale nieuwe collega voor onze kleding en schoenen afdeling!

Onze kleding en schoenen afdeling bestaat uit functionele, maar ook modieuze kleding voor wandelen en andere buitenactiviteiten. Vind jij het leuk en een uitdaging om klanten te helpen de juiste schoenen uit te kiezen, onze kleding afdeling bij te houden en de voorraden op peil te houden dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Winkelmedewerker en verkoper afdeling techniek

Heb je een technische achtergrond of veel affiniteit met techniek en vind je kamperen ook zo leuk als wij? Dan willen we graag in contact met je komen. We zoeken namelijk een medewerker voor onze afdeling techniek in de winkel. Hier hebben we allerlei onderdelen voor caravans, campers en vouwwagens. Hierbij kan je denken aan onder andere artikelen voor gas-, en watertechniek, verlichting en alle onderdelen voor een caravan of camper.

Vakkenvullers

Heb je ’s morgens of juist aan het einde van de middag nog een paar uur over en wil je graag wat bijverdienen en werken in een leuke omgeving? Dan is een bijbaan als vakkenvuller misschien iets voor jou!
Voor ons team vakkenvullers zijn wij nog op zoek naar enkele ‘hardwerkers’. Werktijden zijn van 7 tot 10 uur ’s ochtends of van 16-18 uur. Natuurlijk kan hier in overleg van worden afgeweken. 

Wat kan je van ons verwachten

Wij gooien jou niet gelijk in het diepe. Je volgt een korte cursus tot verkoopmedewerker en sluit aan bij de productinformatie sessies van onze leveranciers en last but not least de mogelijkheid om onze producten zelf uit te testen.

Onze winkels hebben ruime openingstijden (koopavonden en weekenden). Dit maakt het de ideale bijbaan die je goed kan combineren met een studie en/of andere activiteiten. En met onze personeelskorting en ervaring is het aanschaffen van outdoor artikelen voor jouw eigen avontuur nog nooit zo makkelijk geweest. 


Kortom, wij bieden

- Een supergave werkplek met leuke collega’s;
- Afterworkborrels, waarbij de bbq niet altijd in de winkel blijft staan;
- Flexibele en gunstige werktijden;
- Een marktconform salaris volgens de cao Fashion, Sport & Lifestyle;
- 20 % personeelskorting op al onze producten;
- Een reiskostenvergoeding als je verder dan 10 km bij ons vandaan woont;
- Een onvergetelijke tijd!

 

Stuur je CV en korte motivatie naar info@vervat.nl of bel met 010-4822781

 

Vrijbuiter Rotterdam (Vervat)
Stadionweg 33d
3077 AP Rotterdam
www.vervat.nl
info@vervat.nl
010-4822781

 

 


Melding sluiten

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.